Vivències

Fa ja uns sis mesos vaig prendre la decisió de participar en un voluntariat , en el meu cas vaig estar en un voluntariat mediambiental , allà vaig agafar consciència del que estava patint la natura al nostre entorn. Des d'aquell moment el meu xip va canviar i és per això que sempre reciclo , compro a llocs de petit comerç on no es malgasti pràcticament plàstic i paper i on realment jo estigui segura de què tot el que compro anirà amb prioritat amb la cura del nostre entorn.​
Marta Garriga
Voluntari
Quan estaba a la universitat un amic hem va recomanar ser membre d'un voluntariat , jo vaig decidir informar-me i és per això que vaig veure que per escollir el que volia fer havia de triar una opció que tingues relació amb les coses que m' agradaben . En el meu cas vaig triar un voluntariat en salud ja que m' agrada ajudar a que la gent pugui estar bé , sana i pugui gaudir estant bé amb ells mateixos . En el voluntariat vaig donar suport i promoció de la salud a totes aquelles persones que no estaben passant un bon moment per problemes personals i no estaven en bones condicions ; vaig mostrar a la gent que necessitava ajuda el desenvolupament d' hàbits de vida saludables la importància de tenir una bona salud i la gran diferencia que hi havia entre prioritzar la salud o deixar-la de banda. És increible com aportant una mica d'ajuda pots canviar la vida de la gent i pots fer que ells mateixos tinguin més ganes d' esforçar-se i de donar-li una major importència a la salud.
Pedro González
Voluntari
La meva experiència va ser molt estranya, ja que al principi quan vaig entrar a la web vaig començar amb moltes ganes, la web semblava molt bon lloc, en el meu cas vaig decidir fer el voluntariat d'oci i temps lliure, com he dit abans vaig començar amb molta il·lusió, però quan el temps va anant avançant em vaig adonar que el voluntariat em treia molt de temps. Fins a un punt que els meus familiars em van dir que estava més temps amb el voluntariat que amb mi mateix o amb la família. Jo no m'havia adonat, però sí que és veritat que és un esforç molt gran.
Anònim
Voluntari
El meu cas va començar fa tres mesos, vaig entrar en aquesta web, ja que volia fer algun tipus de voluntariat, ja que alguns amics me'n van recomanar fer-ne algun, quan vaig buscar al cercador em va sortir aquesta web, no la coneixia, però en el moment que vaig entrar em donava molta confiança, així que vaig accedir a enregistrar-me en algun voluntariat, jo em vaig enregistrar en Esportiu, ja que m'agrada molt l' esport, en aquest voluntariat vam aprendre moltes coses, i m' ho vaig passar molt bé, des d' aquell voluntariat he estat en més d'un, ara mateix em trobo en 2 voluntariats diferents, en un social i un altre educatiu i és un moment de la vida en el que millor em trobo.
Joan Gutierrez
Voluntari